Elevii Școlii Gimnaziale Nr.1 Dochia învață să dăruiască nu doar bunuri materiale, ci și sentimente

0

Elevii Scolii Gimnaziale Nr.1 Dochia învață să dăruiască nu doar bunuri materiale, ci și sentimente!

Elevi ai Scolii Gimnaziale Nr.1 Dochia, împreună cu un grup de profesori, au vizitat Centrul Social de Persoane Vârstnice Roznov și Grădinița  „Vincenzina Cusmano” din Piatra-Neamț. Acțiunea a fost organizată premergător proiectelor din cadrul „Săptămânii legumelor și fructelor”.

„Este o activitate umanitară în scopul dezvoltării de atitudini de întrajutorare fața de cei din jur. Voluntariatul presupune activități desfășurate cu mintea, dar și cu inima. Au fost primiti cu brațele deschise, cu lacrimi în ochi și cu bucurie.   Sensibilitatea și căldura primirii s-a concretizat în numeroase îmbrățițări. Mulțumesc colegilor mei de la Școala Gimnazială Nr.1 Dochia, îndeosebi doamnei profesor Doroftei Ecaterina si doamnei învățătoare Acsinte Rodica, elevilor,  și, nu în ultimul rând, conducerii celor două instituții (Centrul Social de Persoane Vârstnice Roznov și Grădinița „Vincenzina Cusmano”  Piatra-Neamț).  Vă urăm din suflet sănătate!”,  a transmis doamna Asavinei Georgeta, directorul Școlii Gimnaziale Nr.1 Dochia.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate