Elevii nemțeni au talent

0

Se întâmplă pe 25 martie, începând cu orele 18:00, în sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, acolo unde elevii din majoritatea liceelor din Piatra-Neamt și Bicaz își vor etala talentele diverse. Aceștia vor participa pe 25 martie la etapa locală, urmând ca după o selecție, 10 dintre aceștia să meargă mai departe la etapa județeană.

Ajuns deja la a 3-a ediție, concursul nu s-ar fi putut organiza fără un juriu de excepție format din: Laura Stavarache, Sergiu Bejenaru, Geo Pahome, dar și un alt jurat surpriză, dezvăluit chiar la fața locului.

Organizatorii acestui concurs, tinerii din Consiliul Județean al Elevilor Neamț, s-au ocupat de pregătirea amănunțită a acestui concurs împreună cu sponsorii ce au susținut aceasta inițiativă pentru tineri: Fundația Ileana, Coffee 2 Go Piatra Neamț, 6AM Look, Libraria Arhiprint, Dinamic 92, System Pro, Primăria Piatra Neamț, Consiliul Local Piatra Neamț și partenerii media.

Tot vineri, pe 25 martie, după terminarea concursului „Elevii nemțeni au talent”, dar începând cu orele 21, toata lumea dornică de distracție este așteptată în Hanovra Bar, unde Zota, Edward, Beatmasher, dar și invitații speciali: Ares și Milo promit o seară pe care o veți ține minte.

Pentru că petrecerea va fi una restrânsă, numărul maxim de persoane va fi 80, iar dupa atingerea acestui numar, intrarea se va face pe principiul „iese cineva, vine alt petrecăreț”.

Dacă vreți să fiți alături de cei din Consiliul Local al Elevilor Piatra Neamț, dar și de participanți în ziua de 25, puteti să vă achizitionați bilete pentru concurs în valoare de 5 lei, iar pentru petrecere taxa de intrare în valoare de 10 lei.

elevi

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate