Elevii din zonele carantinate pot merge la cursuri în alte zone, pe baza legitimației de elev

0

Începând cu 21.10.2020 ora 05.00 până în 04.11.2020 ora 05.00, comunele Tarcău și Tașca sunt în carantină prin ordin al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență.

În vederea limitării la maximum a deplasării persoanelor și monitorizarea permanentă a respectării acestei măsuri se stabilesc filtre, rute ocolitoare, iar asigurarea ordinii publice se realizează de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț sau Inspectoratul de Poliție Județean Neamț.

Toate persoanele vor prezenta autorităților competente un document din care să rezulte calitatea de elev, legitimație de serviciu valabilă, adeverință de salariat eliberată de angajator sau alt document care să ateste activitatea profesională, iar pentru deplasarea din alte motive decât profesionale vor prezenta o declarație din care să rezulte motivul justificat al deplasării.

Așadar, elevii care au domiciliul în zona de carantină și care urmează cursurile unor instituții de învățământ din alte unități administrativ teritoriale pentru care nu s-a dispus măsura de carantină zonală, pot să meargă la cursuri pe baza documentului din care să rezulte calitatea de elev.

Sursa: ZiarBicaz.RO

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate