Elevii din Piatra-Neamţ au rămas „fără fumuri”

0

Miercuri, 25 mai a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ împreună cu Centrul de Prevenire Evaluare şi Consiliere Antidrog Neamţ, cu Direcţia de Sănătate Publică Neamţ şi cu reprezentanţii Liceului cu Program Sportiv Piatra Neamţ şi cu cei de la Liceul de Artă ,,Victor Brauner” au marcat finalul proiectului ,,Tineri fără fumuri” printr-o activitate sportivă de petrecere a timpului liber, activitate ce s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Piatra Neamţ.

Proiectul a fost dezvoltat timp de trei luni în perioada martie-mai 2016 şi a avut ca scop sensibilizarea şi informarea elevilor din clasa a X-a cu privire la riscurile consumului de alcool, tutun şi a produselor ,,etnobotanice”, a declarat   loc. Marius Gămănuț, purtător de cuvânt al IJJ Neamț.

Pentru a marca finalul proiectului, 135 de elevi de la cele două licee au venit la Sala Sporturilor din Piatra Neamţ îmbrăcaţi cu tricouri personalizate cu mesajele proiectului şi au desfăşurat mai multe activităţi sportive (handbal, trasul funiei, aruncatul mingii la coş).

Astfel, au arătat că sunt lucruri mult mai frumoase şi utile de făcut în timpul liber decât fumatul, consumul de alcool ori alte substanţe care de cele mai multe ori, pun în pericol sănătatea şi chiar viaţa tinerilor.

De asemenea, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ împreună cu Asociaţia ,,Petru Rareş” Club Piatra Neamţ fac un apel către părinţii şi profesorii din municipiul Piatra Neamţ, şi nu numai, prin care reamintesc faptul că sâmbătă, 28 mai a.c., începând cu orele 10.30, copii se pot juca la Baza Sportivă Adridan unde se vor putea întrece la tenis de câmp, şah, tenis de masă atletism (viteză 50 m) şi minifotbal, vor avea parte de tiroliană, vor primi diplome, medalii şi alte premii.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate