Elevi si jandarmi pe Ceahlau

0

Aproximativ 50 de elevi de la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” Oneşti, parteneri în cadrul Clubului de Turism Montan „NEMIRĂM” au fost conduşi pe traseele montane din masivul Ceahlău de către jandarmii din Durău şi Bicaz.
Elevii au hotărât ca scurta vacanţă prilejuită de liberul acordat cu ocazia Sărbătorii Sfântului Andrei să o petreacă în Staţiunea Durău şi au transmis o solicitare către Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ prin care cereau sprijin de la jandarmii montani.
Astfel pe parcursul celor trei zile jandarmii i-au condus pe elevi pe traseele turistice până la Cascada Duruitoarea, Vârful Toaca, Cabana Dochia, Izvorul Muntelui, tinerii fiind impresionaţi de frumuseţea zonelor montane nemţene.
Sorin Ifrim, profesor la Colegiul Naţional „Dimitrie Cantemir” Oneşti:
„Vrem să mulţumim jandarmilor pentru sprijinul acordat, nişte oameni deosebiţi care fac cinste acelor locuri. Am văzut o zonă deosebit de frumoasă şi sper ca timpul să-mi permită să revin alături de elevii mei în Judeţului Neamţ că ne-au rămas foarte multe locuri de vizitat.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate