Elevii de la Liceul Petru Rares nu au caldura. Intereseaza pe cineva acest subiect?

3

In numele progresului calcam pe cadavre si putin ne pasa de copiii pietrenilor. Pe acest principiu, Colegiul National Petru Rares nu beneficiaza de nicio forma de incalzire, copiii fiind nevoiti sa stea in frig in timpul cursurilor. Este inutil sa va spunem ca afara este frig si ca toti am pornit centralele, iar cei responsabili de situatia elevilor de la Rares se lafaie in caldura birourilor lor.


Aceasta situatie se datoreaza frumoaselor lucrari de amenajare de la Curtea Domenasca. Conducerea liceului nu stie cand se va rezolva situatia, Inspectoratul Scolar nu a fost sesizat de aceasta situatie, iar cei care au taiat caldura liceului sunt preocupati cu lucrarile pe principiul ca daca ei muncesc afara in frig si copiii ar putea invata in aceleasi conditii.
Avem temeri ca nimeni nu va fi santionat pentru ca pune in pericol sanatatea copiilor de la acest liceu, iar cand o fi sa vina caldura, o sa vina, asta e …soarta.
Ennio Flaiano spunea : „Când omului nu-i mai este frig, foame şi frică, devine nemulţumit.” iar un frumos deputat din Romania spunea „Ciocul mic ca acum noi suntem la putere” . Asa ca vorba romanului „Ciocul mic si joc de glezne” daca este frig.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. Mihnea spune

  Ar fi bine sa insistati pe acest subiect d-le Iosub,in numele copiilor care invata la acest colegiu de elita. Si nu doar pentru ei, ci si pentru noi, parintii lor, care nu stim cum sa-i mai imbracam sa nu raceasca. Evident, factorii responsabili mai ies din cand in cand din birouri si merg prin clase pentru a-i intreba pe elevi, parca dand dovada de cinism, daca le este frig. Explicatia a fost ca asteapta un aviz de la E ON Gaz, sau asa ceva, pentru mutarea conductelor care alimenteaza liceul. De atatea luni n-au putut face acest lucru? Ar trebui sa sesizati si prefectura si celelalte institutii pentru ca, noi parintii, chiar daca o facem nu suntem luati in seama. Doar de presa ce le mai este frica. Cine ne va plati retetele de milioane pentru medicamentele copiilor atunci cand vor raci? Nimeni…soarta.
  Multumim ca v-ati gandit si la copiii nostri.

 2. popa gheorghe adrian spune

  Inca e bine…pana la alegerile din 2012 speram sa mai avem ce manca…de caldura sau sanatate nu mai discutam, ne-a fost FURATA de mult. Interesant ar fi daca liceul va ramane si fara lumina ca doar „green energy vegheaza la linististea dumneavoastra”. „SA TRAIASCA” DOMNUL PRIMAR!!! BOGDAPROSTEI

 3. GABRIEL spune

  Cand omului nu-i mai este frig, foame si frica, se prea poate sa nu mai fie in viata. Poate ca asta se vrea! Sunt atatia romani care dardaie de frig in propriile case, in scoli, gradinite, spitale… Daca la asta mai adaugam multe alte „dureri” ale romanului de azi, ajungem sa ne intrebam daca nu cumva ne-am intors in timp vreo 22 de ani?
  Ei?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate