Elevi nemțeni, mențiuni și un premiu special la Olimpiada de Pedagogie-Psihologie, etapa națională

0

În perioada 2-5 mai 2019 s-a desfășurat, la Timișoara, Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie pentru licee pedagogice.

Județul Neamț a participat cu un lot format din 9 elevi de la Colegiul Național ”Gheorghe Asachi” Piatra-Neamț, Liceul Teologic Romano-Catolic ”Sf. Francisc de Assisi” Roman și Liceul ”Vasile Conta” Tg. Neamț.

În urma evaluării lucrărilor, elevii nemțeni au obținut 2 mențiuni MEN și un premiu special, după cum urmează:

Andreea-Gabriela Filimon, clasa a XI-a de la Colegiul Național ”Gheorghe Asachi” Piatra-Neamț, secțiunea Pedagogie, disciplina de studiu Managementul clasei de elevi, prof. coordonator Daniela Baciu, mențiune MEN.

Mihaela Netedu, clasa a XII-a, de la Liceul Teologic Romano-Catolic ”Sfântul Francisc de Assisi” Roman, secțiunea Pedagogie, disciplina de studiu Didactici inovative, prof. coordonator  Ionela Vătămanelu, mențiune MEN.

Ana Cornelia Todirică, clasa a X-a, Colegiul Național ”Gheorghe Asachi” Piatra-Neamț, secțiunea Psihologie, disciplina de studiu Psihologie generală, prof. coordonator NEGRU DANIELA, premiu special.

„Felicitări tuturor elevilor și cadrelor didactice pentru rezultatele obținute și mult succes mai departe!”, a transmis prof. Ioan-Romeo Roman, inspector școlar discipline socio-umane,

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate