Elevi francezi din orașul înfrățit Roanne, însoțiți de cadre didactice, în vizită la Piatra-Neamț

3

Primăria Piatra-Neamț a fost vizitată astăzi, 7 noiembrie, de un grup de elevi francezi din orașul înfrățit Roanne, însoțiți de cadre didactice. Gazde au fost doamna viceprimar Luminița Vîrlan și domnul viceprimar Bogdan Gavrilescu. Elevii sunt de la Liceul agricol Roanne-Chervé și sunt prezenți în această perioadă în județul Neamț pentru un schimb de experiență, liceul francez având încheiat un parteneriat cu Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” din comuna Horia. Acest schimb de experiență a fost facilitat de către Asociația de prietenie Piatra-Neamț – Roanne.
Viceprimarii au răspuns întrebărilor tinerilor, care au fost interesați de sistemul administrativ din România și din Piatra-Neamț, dar și despre viața economică și socială a municipiului.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. legio spune

    Si cei de la CJ au avut curajul sa-i duca pe acesti musafiri sa viziteze acea darapanatura de liceu ,care nici dupa un bombardament nu putea arata mai rau !

  2. Cristina Moldovanu spune

    A da? ?? Acum nu mai suntem țigani? ??

  3. stefan spune

    Nu inteleg de ce nu au venit la un liceu din Piatra Neamt daca infratirea este intre Roanne si Piatra Neamt…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate