Elevi din Neamţ, în etapa naţională a concursului „Cu viața mea apăr viața”

Performanță remarcabilă pentru elevii de la Liceul „Carol I” Bicaz, care au reușit să câștige etapa interjudețeană a concursului „Cu viața mea apăr viața”!

Și elevii Școlii gimnaziale “Ghe. Dumitresa” Girov au obținut un loc bun, clasându-se pe locul doi la finalul concursului.

Competiția s-a desfășurat în data de 12 iunie a.c., în municipiul Vaslui și a aliniat la start echipaje formate din elevi de gimnaziu și liceu din județele Bacău, Neamț și Vaslui.

Concursul a avut o probă teoretică, iar probele practice au constat în transportarea unui pacient pe targă, pe o distanță de 50 de metri și parcurgerea unui traseu cu obstacole, având masca pe figură, cu vizorul obturat.

Le mulțumim elevilor pentru efortul depus, dar și profesorilor îndrumători, pentru implicarea în procesul de pregătire a copiilor. Felicitări și mult succes la ETAPA NAȚIONALĂ echipajului de elevi de la Liceul „Carol I” Bicaz!”, a transmis ISU Neamț

sursa foto: ISU Neamț

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate