Elev al Colegiului Național „Petru Rareș”, premiul III la Concursul Național „Raluca Ripan”

A XV-a ediție a Concursului Național „Raluca Ripan”, la care au participat elevi de clasa a VII-a pasionați de chimie, a fost organizată și finalizată în perioada 6-8 iunie 2019, de către Ministerului Educației Naționale în colaborare cu ISJ Buzău.

Județul Neamț a participat cu un echipaj format din 4 elevi, promovați în urma rezultatelor obținute la etapa pe școală, locală și cea județeană, Elevii provin de la Colegiul Național „Petru Rareș”, Colegiul Național „Calistrat Hogaș” (ambele din Piatra-Neamț) și Colegiu Național „Roman Vodă” din Roman.

Performanța înregistrată este obținerea premiului III și aparține lui Lupașcu G Simion-Dimitrie, elev al Colegiului Național „Petru Rareș”, pregătit de d-na prof. Mihaela Carmen Vișan și de întregul corp de lectori al Centrului de Excelență Neamț, unde functionează o grupă pentru cei mai mici chimiști.

Felicitări elevilor și profesorilor din unitățilr școlare implicate, care au asigurat pregătirea teoretică riguroasă, laboranților pentru susținerea realizării componenței practice a comcursului și părinților pentru implicare și încurajarea performanței.”, a transmis prof. Ioana Tudoran-Moga inspectorul școlar de specialitate Chimie.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate