Blonda suprema vine sa adulmece colegiul ?

7

Pe surse am aflat ca se lucreaza intr-un mod heirupist ca sa fie aranjata si coafata Curtea Domneasca pentru duminica cand e posibil sa suferim la Piatra Neamt de vizita blondei supreme , doamna Elena Udrea prezenta la poalele Pietricicai la invitatia domnului primar Gheorghe Stefan.
Desi nu prea mai detine nici o functie deosebita, pregatirile pentru venirea doamnei Elena Udrea seamana cu pregatirile ce se faceau in oras inainte de 89 de fiecare data cand se zvonea ca o alta Elena e posibil sa calce in Piatra .
Asteptam sa vedem daca va fi cu sau fara lozinci si daca va merge in vizita de adulmecare a colegiului 4 unde se banuieste ca va si candida .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Doamna M spune

  JĂRTICĂ…DACĂ TOT VREA SĂ SE RETRAGĂ AICI!!!

 2. bogdan spune

  Bine ca nu vine si Ponta sa mai plagieze ceva pe aici sau doamne-fereste Antonescu sa adoarma pe drum. Si Udrea sa candideze unde crede ea, daca a facut ceva pentru oamenii de acolo in mandatul de la MDRT se va vedea la vot. Oamenii stiu intotdeauna sa aleaga in functie de interesul care le-a fost acordat.

 3. martor spune

  ar fi si cayul ca buhalaul saßsi rasplateasca doamna de companie a plutonului basist.

 4. gogu spune

  vine in Neamt ca numai aici mai gaseste retardati sa o voteze

 5. hai cu tata spune

  SCURSURILE SOCIETATII FAC REGULILE IN ROMANIA!!! FUGITI CAT VA MAI TINE SANATATEA!!! CU UDRE, BOCI, BASISTI SI SECURISTI NU MAI PUTEM TRAI DECENT IN TARA ASTA!!!

 6. un roman patriot. spune

  ce dracu sa caute aia in neamt? nu mai are loc la bucuresti? bate in retragere?

 7. cris99 spune

  A mai venit o jartera, parca nu aveam noi destule.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate