Citește și
3 Comentarii
 1. feraru marcel spune

  Hai ca mi-ar place s-o vad pe doamna in fruncea tarii. In 2004 cand „orientatii „, adica desteptii l-au adus pe Traienel sef la impartitul bucatelor, se spunea : d-le, cu asta-n frunte, vom avea victorii multe. Dupa 3 ani……fire-ar sa fie de chior. Asa ca ma astept ca s-o vad pe doamna la putere, ca peste 3 ani s-aud…. jos cu c…a asta. (PARDON) Eu promit un singur lucru : daca tipa e aleasa anul asta, am s-o votez cu doua maini, atunci cand cei care-au ales-o o vor contesta. Doar asa, sa mai spumege o tzara desteptii astia care voteaza ca…..blondele. Sau ca bolundele. N.B. bolund= regionalism pentru….nooooo, nu spun.

 2. Leonardo spune

  ” A glasuit ” ? Mamma mia ce titlu ! Dar ce, ramasese muta si brusc a inceput sa vorbeasca ? Am ascultat toata ” glasuirea ” si mi-a placut felul in care fosta ministru a analizat probleme actuale, trecute si viitoare ale Romaniei. Elena Udrea reprezinta cu cinste municipiul Roman si tot colegiul in care a fost aleasa deputat, iar daca fiecare parlamentar ar proceda astfel, sa fie alaturi de proprii electori, trebuirile ar merge mult mai bine in tara…eu, personal, astept cu incredere si speranta ca Elena Udrea sa se hotarasca si sa-si anunte candidatura la presedintia Romaniei…sansele sale sunt mari, iar noi va trebui sa-i dam votul !

  1. feraru marcel spune

   Bi smart vote Ionel Arsene !!! Bi= sei, smart = intelligente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate