Elena Niţă Ibrian, celebrată la „G. T. Kirileanu”

0

Biblioteca Judeţeană „G. T. Kirileanu” Neamţ vă invită luni, 23 noiembrie 2015, ora 17.00, în Sala Cupola” pentru un moment de aducere aminte a personalităţii celei care a fost Elena Niţă Ibrian, personalitate care a marcat comunitatea nemţeană la cumpăna dintre milenii.
Evenimentul este gândit în coordonate apropiate de preocupările Elenei Niţă Ibrian şi oferă publicului şansa de a participa la o şezătoare, în adevăratul sens al cuvântului, evocarea celei omagiate fiind susţinută de Maria Tamaş, Gabriela Mihaela Pruteanu şi Alexandru Iacob. De asemenea, expoziţia de măşti şi cusături cu specific moldovenesc va întregi atmosfera momentului, împreună cu bijuteriile folclorice oferite de Viorica Luca.
Poezia va fi şi ea prezentă la eveniment prin volumul „Dansând cu îngerii” semnat de Gabriela Mihaela Pruteanu, cu selecţii de versuri în lectura Dorinei Macovei.
Evenimentul va fi moderat de Daniela Anechitei – şefa biroului de împrumut carte pentru adulţi din cadrul Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu” Neamţ.

Afis 11_23_2015 Evocare Elena Nita Ibrian

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate