El este cel mai bine platit freelancer din Romania. Vezi cat castiga pe luna

0

yyoutubeDin ce in ce mai multi romani spera sa scape de statutul de angajati si de sefi si sa lucreze ca freelanceri, cu contracte de colaborare. Nu orice profesie se preteaza sa devii freelancer, cele mai favorabile sunt cele creative, din domeniul IT&C, advertising, media, PR.

Tudor Maier este cel mai bine platit freelancer roman din domeniul designului grafic, cu un salariu care se poate compara chiar cu unul de executiv, de cel putin 2.500 de dolari pe luna.

Tanarul in varsta de 32 de ani si-a construit astfel o cariera la care multi angajati de multinationala nici macar nu viseaza, potrivit Business Magazin.

„Niciun job din Romania, oricat de bine platit ar fi, nu m-ar putea determina acum sa renunt la statutul de freelancer si sa devin angajat”, spune Maier. A fost dintotdeauna antreprenor, intrucat dupa ce a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes-Bolyai de la Cluj, a avut timp de cativa ani o firma de publicitate in Alba Iulia si mai apoi a publicat un ziar de anunturi si mica publicitate.

Maier este designer grafic si lucreaza, in cea mai mare parte a timpului, coperti pentru carti, design de carti in format electronic, dar si paginare si design pentru reviste, cataloage, brosuri, afise si alte materiale de marketing printre care inclusiv ambalaje pentru diverse produse. Pentru munca lui cere cel putin 20 de dolari pe ora si lucreaza in jur de 30 de ore pe saptamana, dar exista si proiecte pentru care este platit in ansamblu, indiferent de numarul orelor lucrate.

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate