El cu inima arsă, ea cu casele în flăcări – Amândoi au rămas cu „amintiri” (NEAMȚ)

0

Cu câteva zile în urmă vă informam despre un incendiu la o casă din Bodești (vezi articolul aici – click). Focul a fost pus intenționat de un bărbat de 34 de ani din aceeași localitate, supărat pe fosta concubină și din cercetările efectuate de polițiști se pare că acesta nu este la prima abatere de acest gen. Bărbatul a fost reținut de polițiști.

În urma activităților investigativ-operative desfășurate, polițiștii au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Bodești, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere.

La data de 23 iunie a.c., în urma activităților investigative desfășurate cu celeritate de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de distrugere.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 9 mai 2021, un bărbat de 34 de ani, din Bodești, ar fi incendiat locuința fostei sale concubine, de 30 de ani, incendiul izbucnit fiind lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava” Neamț.

Totodată, la data de 22 iunie a.c., acesta s-ar fi deplasat la un alt imobil aparținând femeii în cauză, pe care l-ar fi incendiat, ulterior părăsind locul faptei.

Polițiștii au extins cercetările și sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea ordinului de protecţie, constând în aceea că, la data de 22 iunie 2021, cel în cauză ar fi încălcat obligaţiile impuse de către Judecătoria Piatra Neamț, prin ordinul de protecţie emis pe numele acestuia, la data de 14 mai 2021.

În baza probatoriului administrat, la data de 23 iunie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi încălcarea ordinului de protecţie.

La data de 24 iunie 2021, în urma documentării întregii activități infracționale, față de cel în cauză a fost dispusă din nou măsura preventivă a reținerii.

Astăzi, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

IPJ Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate