Educație non-formală la Colegiul Național „Gh. Asachi” realizată de Centrul de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare

0

Centrul de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare a organizat pe data de 14 noiembrie 2017 activități de educație non-formală împreună cu 60 de elevi din cadrul Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din Piatra Neamț.

Elevii au fost grupați în grupe de 7-8 elevi și au realizat următoarele ateliere de lucru: atelier de scriere a unui Curriculum Vitae, a unei scrisori de motivație pentru participarea la proiecte internaționale și simularea unui interviu Skype/ telefonic, sub coordonarea formatorul Timofte Ștefania de la C.R.E.E.D. România.

Elevii au fost foarte încântați și au realizat sarcinile date, după care au prezentat ceea ce au lucrat, realizându-se și un feed-back de către formator. La sfârșitul activității au fost prezentate exemple de bună practică și s-a specificat dacă în urma a ceea ce s-a prezentat de către elevi persoana respectivă ar fi fost admisă sau nu la locul unde a aplicat. Elevii de abia așteaptă următoarele provocări ce vor fi lansate în următoarea perioadă.

Activitățile următoare sunt prevăzute în parteneriatul dintre cele două instituții. Fotografiile arată implicarea elevilor și bucuria de a lucra în echipă.

Pe această cale, mulțumim celor de la Centrul de Resurse Economice și Educație pentru Dezvoltare și invităm ca și alte instituții să ia legătura cu ei pentru realizarea de diferite activități creative pentru elevi.

 

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate