Educație antidrog prin muzică, dans și pictură la Izvorul Muntelui

0

În perioada 4-7 august, la Izvorul Muntelui, a avut loc tabăra „Educație antidrog prin muzică, dans și pictură”, în cadrul proiectului „Fără droguri în școlile din Neamț”, finanțat de Consiliul Județean Neamț.

Activitatea a fost coordonată de dna. Veronica Ropotică, preşedinta Asociaţiei „AQUILA“ Piatra-Neamţ și de dl. Constantin Cătălin Barna, manager de proiect. 

Proiectul a fost structurat pe trei ateliere : unul de muzică (sub îndrumarea dnei. prof. Lucreția Stroici), al doilea, de dezvoltare a auzului intern (coordonat de dra. prof. Sara Stroici) și cel de-al treilea, de pictură (coordonat de dna. prof. Mihaela Pop de la Liceul de Arte „Victor Brauner”).

Elevii participanți s-au bucurat si de seri dansante în jurul focului de tabără, prilej de armonie și voie bună. Acțiunea desfășurată într-un cadru mirific s-a bucurat de participarea unui număr de 31 de elevi de gimnaziu si de liceu, însoțiți de cadre didactice din judetul Neamt, care au petrecut 4 zile cântând si dând viată unor desene/picturi cu tema antidrog, care transmit mesaje impresionante, cu scopul de a ajuta tinerii să își păstreze în viata drumul drept, fără a apela la adicții care le distrug viitorul. Minunații tineri prezenți au lucrat atât individual, cât si în echipă și au avut ocazia să învețe unii de la alții tainele muzicii și desenului. Mulțumim Consiliului Județean Neamț pentru oportunitatea oferită prin finanțarea proiectului „Fără droguri în școlile din Neamț”. Educația prin muzică, desen și dans este extrem de importantă, reprezentând o alternativă sănătoasă de ocupare a timpului și de dezvoltare a unor noi abilități. ”, au transmis organizatorii.

sursa. Facebook (Asociația Aquila Piatra-Neamț)

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate