Editia numarul III Fashion Day Piatra Neamt

0

Fashion Day Piatra Neamt un eveniment organizat de Asociatia Culturala Euro Art Events, Talida Models in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Piatra Neamt a ajuns deja la a III-a editie. Numarul mare de participanti si doritori de eveniment fashion prezenti la primele doua editii au confirmat ca orasul Piatra Neamt avea nevoie in peisajul cultural si de o manifestare dedicata modei. Reamintim ca acest eveniment si a propus sa vina in sprijinul celor care activeaza in domeniul industriei modei, designer, producatori sau comercianti.


Editia numarul III Fashion Day Piatra Neamt a fost una speciala pentru noi. Spre deosebire de anii precedenti am ales sa ne desfasuram in aer liber, in peisajul superb al Curtii Domnesti, acolo unde moda s-a simtit ca la ea acasa. In ciuda vremii racoroase pietrenii au fost captati de spectacolul oferit, bucurandu–se de momente cu totul deosebite. Cadrul istoric, luminile speciale, fetele frumoase, rochiile superbe, programul artistic deosebit si publicul minunat au facut ca evenimentul Fashion Day Piatra Neamt 2013 sa fie unul apreciat chiar si de turistii straini.” a declarat Talida Cozma, organizator.
In program au fost incluse 6 prezentari de moda, Eponge Fashion Paris, Steilmann, Mirami Design, Diva Miral, Sysy Atelier si Ana Style. Spectatorii au putut admira tinute de zi, office, cocktail, rochii de seara si ocazii si rochii de mireasa. Pentru programul artistic au fost raspunzatori baietii de la Los Anonimos care ne au cantat in acorduri latino si semifinalistul de la Vocea Romaniei, Cezar Dometi care a interpretat piese compozitie proprie, dar si cover- uri celebre.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate