Echipele Off Road din Neamț transmit condoleanțe după decesul pilotului Adrian Cernea

0

Drum lin Adi… Vei ramâne CAMPIONUL nostru pentru totdeauna.”CORP – Club Off Road Piatra-Neamț

R.I.P. Vei rămâne pentru totdeauna CAMPIONUL nostru. Drum lin, Adi Cernea. Ieri eram împreună spre FINISH alături de Tache Alexandru ( al tău partener de Off Road ) și SarEli Dez.”Valentin Ciobanu

Pilotul de off road, fost campion național, Adrian Cernea, a decedat astăzi, în timpul unei etape naționale de off road, care are loc la Slănic Moldova.

„Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape.

Copilotul a fost salvat, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform Comisiei Naționale de Off Road. Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente la fața locului, cât și cu echipaje ISU.

Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos.Încă din momentul în care a primit primele informații privind dispariția lui Adrian Cernea în ape, Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întrunit de urgență și a deschis o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe s-a produs tragedia.

În acest moment președintele FRAS, Norris Măgeanu, este în drum spre Slănic Moldova.”, au transmis cei de la Campionatul Național de Off-Road.

Condoleanțe familiei, comunității de Off Road și tuturor celor care l-au cunoscut!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate