Echipa ”Străjerii PDL-ului”

0

8% dintre pietrenii cu drept de vot au ales un primar crescut în curtea PDL și imediat a venit la pachet și un viceprimar crescut tot în ograda portocalie, viceprimar care a fost, desigur, pus cu ajutorul votului unui consilier de la ALDE (foto dreapta) care si el la rândul lui a fost coleg la PDL cu băieții. Așa avem acum la primărie o echipa care se poate numi ”Străjerii PDL-ului”

Ultimul dintre acești străjeri și cel mai mic în grad este tov. Enache din aripa PDL a ALDE, domn care și-a luat așa de în serios treaba de satelit al PDL/PNL încât participă cu ei la ședințe și sare la gâtul propriilor colegi. La ultima ședință de consiliu local a luat cuvântul și a cerut ca un alt coleg de partid din ALDE să explice în fața consiliului de ce a votat contra unui proiect al PNL. O scenă de un ridicol absolut, dar o demonstrație de devotament demn de un străjer PDL.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate