Durerea care a cuprins o comună din Neamț: un suflet a părăsit fulgerător această lume

0

Un eveniment cumplit a avut loc în seara zilei de 17 august, în Poiana-Brusturi, lăsând o comunitate întreagă în stare de șoc și durere. La ora 19:29, autoritățile au fost alertate cu privire la un incident ce a avut ca rezultat decesul unui bărbat în vârstă de 57 de ani. Acesta a ajutat un vecin să ridice niște baloți, timp în care i s-a făcut rău și a căzut secerat la pământ.

Potrivit surselor noastre, bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare și chiar săptămâna trecută suferise un preinfarct.

Conform informațiilor oficiale, pacientul, a cărui identitate a fost păstrată confidențială, a fost diagnosticat cu stop cardio-respirator (SCR). În ciuda încercărilor de resuscitare, el nu a prezentat răspuns la manevrele efectuate, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul său.

Ulterior, pacientul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru investigații suplimentare, în vederea stabilirii exacte a cauzei decesului și pentru a elucida circumstanțele precise în care a avut loc incidentul.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 19:50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați prin apel de urgență, de către o femeie de 79 de ani, din Poiana, cu privire la faptul că un bărbat a decedat la imobilul său.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Poiana.

Bărbatul nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate