După doi ani, Consiliul Județean Neamț încă mai lucrează la strategia județului

1

După doi ani, Consiliul Județean Neamț încă mai lucrează la strategia județului, sau mai concret spus nu au nicio strategie în afară de cearta pe cașcaval. Nu cred că a mai avut parte județul Neamț de atâta incompetență. Consilierii județeni majoritari dau vina pe tovarășul Culiță Tărâță și pe aparatul de specialitate al C.J.N. iar Culiță zice de instabilitate și alianță PSD-PDL iar în final are de suferit doar alegătorul.
O generație jenantă de aleși locali. Hai pa !

cj2 cj1

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. domnu' dan spune

    Nu te-ai prins, strategia de dezvoltare a judetului este tocmai faptul ca nu exista nicio strategie.
    Imi pare extrem de rau ca am avut dreptate, in legatura cu (in)competentele acestor manelisti, inca din momentul alegerii lor in functie. Dar asta nu ar fi o problema.
    Pentru ca aveti mijloacele necesare, nu ar fi rau sa intocmiti o adresa la CJ Neamt, prin care sa solicitati proiectele de accesare a fondurilor europene, pe care institutia le-a intocmit, de la validarea mandatelor actualilor alesi.
    Sunt extrem de curios, si nemtenii ar trebui sa stie, in cate cuvinte vor formula alesii si colateralii acestora crudul adevar care circula: ZERO.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate