După ce s-a asfaltat podul de la Bicaz, acum se sparge asfaltul…

5

pod-bicaz-spart

După ani de zile de chinuri, podul de la Bicaz a fost reabilitat, coafat și asfaltat și dat în funcțiune chiar de zilele orașului.
Din păcate, degeaba s-au bucurat toți șoferii că au scăpat de cozile infernale de la semafoarele montate la acest pod căci ceva nu a fost făcut cum trebuie, semafoarele au reapărut, traficul iar s-a îngreunat iar asfaltul pus cu câteva săptămâni în urmă este acum spart pentru alte lucrări.

Sursa ziarbicaz.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Ionromanu' spune

  Articol à la Iosub Robert… Ai auzit de rosturi de dilatare? Sari ca o găină in vânt la primul semn, fara sa te documentezi. Cam asa sunt toate articolele postate/aprobate de tine pt publicare. Mai citeste, nu-i greu si nu doare!

  ADMIN: Aha deci rosturile de dilatare la un pod se fac după ce se face podul …nu ? Ca să nu mai vorbim că podurile mici au parțile mobile pe capete nu sunt facute din segmente …

  1. Lolita spune

   Multumesc de informatie Ioaneromanule ca sa stiu unde sa ma pozitionez la picaturile necesare supravietuirii.

 2. maria spune

  Inainte sa scrieti un articol ar trebui sa va documentati, caci va faceti de ras..Acum se monteaza rosturile la pod, nu e nimic efectuat in neregula, ci pus si simplu acestea sunt etapele.

  1. Lolita spune

   Maria, da mai multe detalii daca tot esti secretara pe la drumuri si pe sub poduri.
   Poate ma introduci si pe mine in biroul ala cind se ia spa*a, stau cam prost cu banii si deh, daca nu curge poate pica ceva. Chiar si picatura cu picatura ca la poduri si tot e bine.

 3. Elena Holt spune

  Probabil ca cineva mai are nevoie de o transa de bani din partea primariei. Ar trebui sa se afle cine este constructorul si daca trebuie spart din nou din vina constructorului, sa plateasca….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate