Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 18 iunie 2019
 • :
 • :

Dupa ce in campania de la locale PSD-ul ne spunea nasoale despre tovarasul Culita si PDL-isti, iata ca acum cica e bine cu Tarata si PDL-istii

Astazi a fost o conferinta de presa ce anunta o lovitura destul de importanta pentru PSD si anume achizitionarea a vreo 16 primari ceea ce face ca partidul sa aiba, cum le place politicienilor sa spuna, peste 50 de primarii PSD in Neamt. Aceasta performanta politica il pune pe Arsene pe locul 1 in fruntea liderilor politici nemteni si desigur arunca PSD-ul pe o pozitie imposibil de egalat de adversarii politici.
Cu toate astea, nu putem sa uitam ca acelasi PSD ne zicea cu nici doi ani de zile in urma la alegrile locale ca e cam nasol cu tovarasul Culita Tarata si ca e de-a dreptul de porc cu PDL-ul si ce sa vezi ?  Dupa alegeri, PSD-isti nemteni, au ridicat plapuma sa intre in pat  Culita Tarata  si acum cica patul e de ala nuptial si incap si vreo doi PDL-isti.
Adica PSD-ul ne va spune in curand sa votam cu „primarii aia care erau hoti” acum doi ani si cu tovarasul care „falimentase fabrici si lasase oameni pe drumuri” ?
Daca amesteci apa de trandafiri cu roua de crini si pui pe deasupra un iaurt de la uniune si un whisky de la capitan, deja suna a coada la toaleta ….
4 comentarii la “Dupa ce in campania de la locale PSD-ul ne spunea nasoale despre tovarasul Culita si PDL-isti, iata ca acum cica e bine cu Tarata si PDL-istii

 1. ticu

  O mutare a lui Stefan ca sa-i dea la picioare lui Tarate(se cunoaste stilul),beneficiar Arsene,in fata conducerii P.S.D.D-ale politicii….

  Raspunde
 2. vasile

  PSD-ul „a dat mana” cu PDL-ul cu mai bine de un an in urma, de pe vremea cand USL-ul functiona si se „respectau” hotararile (este interzisa orice fel de colaborare cu PDL-ul).

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *