După ce am vândut toate stațiile de autobuz pe nimic, acum facem altele cu zeci de mii de euro

1

Majoritatea stațiilor de autobuz din Piatra-Neamț au fost vândute, în timp, pe sume derizorii la băieții și fetele deștepte și cu pile solide în primărie.

Acum, primăria face stații inteligente și mult mai mici decât cele vândute și dă pe ele zeci de mii de euro.

Desigur că niciun ales local de la niciun partid nu are curajul să ridice această problemă, măcar așa ca subiect de moralitate și de proastă administrare a orașului, deoarece la vânzarea fostelor stații de autobuz și-au dat mâna toți de la toate partidele.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. Irimia ghe spune

  Domnilor de la CJ si presa eu va tot rog sa luati atitudine fata de ceea ce se intampla in orasul PIATRA NEAMT si in judetul neamt pe drumurile nationale si judeteni.
  la consiliul judetean aveti consilieri judeteni care raspund de ceea ce se intampla pe drumurile din judet
  Statiile de autobuz trebuie sa aiba marcaje , semnalizate corespunzator privind presemnalizarea unei statii de autobuz precum si refugii unde autobuzele pot trage corespunzator fara a bloca banda de mers.
  Deasemeni ,autobuzele nu sunt inscriptionate corespunzator pentru evitarea blocarii traficului.
  Cu privire la statia de autobuze de la orion in acel loc autovehicolele bisnitarilor bloceaza zilnic de dimineata pana seara tarziu, iar autobuzele opresc pe prima banda blocand circulatia atat a celor care merg spre centru cat si a celor care fac dreapta si merg pe sub pod,
  atentie ca politia locala cat si cea de la municipiu nu iau atitudine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate