După aproape 20 de ani, Unitatea de Primiri Urgențe din Piatra-Neamț va fi renovată. Lucrările încep săptămâna viitoare (VIDEO)

0

Conducerea Spitalului Judetean de Urgență Piatra-Neamț anunță demararea lucrărilor de reparații, igienizare și modernizare a Unității de Primiri Urgențe. Aceste lucrări vor începe săptămâna viitoare și se preconizează că vor fi finalizate în termen de aproximativ patru săptămâni.

Finanțarea acestor lucrări a fost asigurată de către Grupul Parlamentar PSD și cuprinde nu doar lucrările enumerate mai sus, ci și achiziția de aparatură medicală pentru dotarea UPU. În perioada de desfășurare a lucrărilor, activitatea de primiri a urgențelor va continua, pacienții fiind rugați să urmeze indicațiile panourilor informative și a personalului medical. Capacitatea UPU va fi afectată temporar însă se vor face eforturi pentru optimizarea timpului de triaj și direcționarea pacienților către secțiile corespunzătoare patologiilor identificate.

Aceste lucrări erau absolut necesare, ultimele lucrări de acest tip fiind efectuate în anul 2007.

Mulțumim pacienților și aparținătorilor pentru înțelegere și îi asigurăm de preocuparea constantă pentru îmbunătățirea condițiilor și a actului medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț!

au transmis reprezentanții unității sanitare

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate