După 10 zile de căutări, minorul de 13 ani din Neamț a fost găsit de Poliție

0

Minorul de 13 ani, dispărut la data de 19 septembrie 2020, a fost găsit de polițiști.

La data de 29 septembrie a.c., în baza informațiilor furnizate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman și valorificate la nivelul Serviciului Investigații Criminale a fost depistat, pe raza municipiului Piatra Neamț, minorul de 13 ani, dispărut la data de 19 septembrie 2020.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, minorul s-a aflat pe raza municipiului Piatra Neamț și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Acesta a fost încredințat reprezentanților Centrului pentru Educație Incluzivă din municipiul Roman.

COMUNICATUL INIȚIAL:

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman caută un minor de 13 ani, care a părăsit voluntar Centrul de Educație Incluzivă din Roman și nu a mai revenit.

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că minorul BELEI VASILE CRISTIAN, de 13 ani, a părăsit voluntar la data de 19 septembrie a.c., Centrul de Educație Incluzivă din Roman, unde acesta era instituţionalizat și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime – 1,75 m, greutate – 60 de kilograme, ochi căprui, păr castaniu tuns scurt.

La momentul dispariţiei, acesta era îmbrăcat cu un tricou albastru, pantaloni de culoare închisă, fiind încălţat cu adidaşi albi.

Polițiștii au stabilit faptul că minorul părăsește în mod frecvent Centrul de Educație Incluzivă din Roman, fără acordul personalului de supraveghere.

Au fost efectuate verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Sursa: IPJ Neamț

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate