Dumnezeu nu îți cere să dai foc blocului

2

Un nou incendiu produs de o candelă lăsată nesupravegheată era să se termine rău.

Nu știm cum înțeleg unii religia, dar cu siguranță Dumnezeu nu le cere să dea foc blocului.

Vrei să ai o candelă care să ardă toată ziua? Foarte bine. Asta înseamnă că ești o persoana credincioasă care deja a cheltuit destui bani ca să ctitorească pe lângă biserică și vila vreunui preot.

Poți direcționa, astfel, câțiva bani să faci un suport dintr-un material special destinat candelelor sau să găsești o metodă eficientă care să protejeze orice este inflamabil din jurul candelei, mai ales atunci când stai la bloc și în afară de propria locuință mai lași și alți oameni nevinovați pe drumuri.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Marina Barcan spune

    Sunteți niște lași! Publicați comentariile! Nu le ascundeți! Ce nu va convine ascundeți! Sunteți niște mincinoși ordinari!

    ADMIN: De pe care identitate nu a fost publicat comentariul. De pe aceasta? De pe Elena, Jhon sau de pe care?

  2. Sima spune

    Cine suporta cheltuielile cu renovarea scarii blocului ?In astfel de cazuri nu ar trebui utiluzat acel FOND REPARATII!!care ni se impune a-l plati de 2 ani zile fara a ni se spune unde se duc acesti bani,cine incaseaza dobanda pt.ei,in ce scop sunt solicitati si impusi de acest presedinte de asociatie Stefanescu care mai nou a angajat-o pe sotie ca si casier (o fi legal?)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate