Citește și
3 Comentarii
 1. motanu'descaltat spune

  e gata, au clatit-o si pe asta!!! interesele politicienilor care il tin in brate pe directorasul model, sunt prea mari!! asa ca…mancati linistiti!!

 2. feraru marcel spune

  Folosirea zvonului ca un aliment este contaminat, nu e noua…. Ea pleaca din Dec. ’89, cand ni s-a spus ca apa in oras va fi otravita, contunua cu anii in care, sute de mii de pasari, din gospodariile populatiei, au fost jertfite, sub pretextul unei gripe aviare, care pana la urma nu s-a mai dovedit, etc, etc. Intotdeauna, zvonistica are un scop bine determinat si precis ! O luna, doua, trei de izolare si…..dai faliment, iesi de pe piata iar in locul tau vine altul mai ortoman si care poate a orchestrat si actiunea. La gripa aviara, se zvonea ca Americanii, reusisera, in sfarsit, sa goleasca frigoriferele, prea umplute cu carnuri congelate de ani de zile…. Afaceri, afaceri, afaceri !

  ADMIN: Suntem in conflict de interese față de acest subiect… că am spune noi mai multe 🙂

  1. feraru marcel spune

   Eu am spus-o la modul general ! Nu tin apriori, cu nicio firma, indiferent cum s-ar numi… Procedeul nu e folosit numai la noi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate