DSP confirmă focare de COVID la UPU Piatra-Neamț și la două centre de dializă din Neamț

2

În urma unui comunicat emis astăzi de DSP Neamț, aflăm că instituția confirmă mai multe focare de COVID-19 în unități medicale.

La UPU Piatra-Neamț a fost depistat, în data de 13 august, un focar COVID. În total sunt infectați 2 medici și o infirmieră.

La centrul de dializă Mediss Center Tg. Neamț au fost depistați 4 pacienți COVID-19 pozitivi. Persoanele au fost internate la Spitalul Județean de Urgențp Piatra-Neamț. A fost înregistrat 1 deces.

La centrul de dializă Nefromed Dialysis Centers Piatra-Neamț au fost înregistrate 19 cazuri de pacienți COVID-19 pozitivi. Persoanele au fost internate la Spitalul din Piatra-Neamț. Au fost testați toți pacienții și sunt așteptate rezultatele, mai transmite DSP Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Ionica spune

    Sunt pacient al acestui Centru de Dializa si va spun ca tot ce ati scris mai sus e neadevarat! Fac Dializa de mai multi ani in acest Centru si ma simt bine si avem de toate!

  2. Mihai spune

    E normal sa fie focar la centrul de dializa Tg Neamt, intrucat acolo nu se respecta absolut nicio regula medicala. Conducerea face economii in ceea ce priveste echipamentele de protectie, medicatii pt pacienti, asigurarea de personal medical calificat. Toate acestea se stiu de foarte mult timp, dar nimeni nu a luat nicio decizie in remedierea problemelor, permitandu-le sa functioneze in conditii neconforme.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate