Drupo Neamt a numit un nou director interimar

0

DRUPO Neamț

COMUNICAT

Luând act de eroarea comisă la numirea în funcția de director a domnului Marcel Alexandru Chiruc (care, urmare a unei sentințe rămase definitive nu poate ocupa acest post), la solicitarea AGA, azi, Consiliul de Administrație de la SC Drupo Neamț SA s-a întâlnit într-o ședință extraordinară unde au fost luate următoarele decizii:
1. Revocarea deciziei de numire a domnului Chiruc în funcția de director.
2. Numirea ca director interimar a domnului Claudiu Maftei (director adjunct Drupo Neamț).
Analizând cauzele care au dus la respectiva eroare, s-a constatat că, nefiind vorba de un contract de muncă ci de un contract de mandat nu s-a considerat necesară prezentarea cazierului judiciar înainte de decizia de numire ci doar după înregistrarea la Oficiul Registrului Comerțului, așa cum se îmtâmplă de obicei.
Data fiind situația respectivă, CA Drupo Neamț a stabilit în ședința de azi ca de acum încolo, indiferent că este vorba de contract de muncă sau de mandat, persoana în cauză să prezinte, în prealabil, și cazierul judiciar, tocmai pentru a preveni astfel de erori.

14 octombrie 2013

Consiliul de Administrație DRUPO Neamț

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate