Drumurile din Neamt arata ca un camp de batalie

1

fum-pe-stradaNu stiu cu ce ocazie, dar multi gospodari din Neamt au decis ca e bine sa arda ei cate ceva si sa o faca cat mai aproape de sosele, astfel ca din cand in cand intri cu masina in cate un nor de fum intrebandu-te daca nu cumva dincolo de nor va fi Andreea Marin cu „Surprize surprize” .
Atentie soferi la viteza cu care intrati in astfel de zone, deoarece vizibilitatea poate cobora in unele cazuri pana la zero.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    Credeam ca autorul stirii se refera la drumurile judetene ca sant ca dupa o batalie. Autoritatile din Neamt ar trebui sa stie ca drumurile judetene nu se opresc numai la drumurile PN-Hanul Ancutei sau Roznov- Caiulesti si judetul Neamt cuprinde si DJ 159A ,DJ sant si dincolo de raul Siret si nu numai. Sa nu uite onor Consiliul Judetean Neamt ca se pot acesa fondurile europene ptr reabilitarea DJ si a drumurilor comunale( tristetea este ca din acesti bani nu prea pot fi furati).

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate