Drumuri și școli închise în Neamț. Elevii navetiști din zonele afectate, scutiți de la cursuri

2

Ca urmare a unei hotărâri luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț, din cauza condițiilor meteo se restricționează traficul auto pentru toate categoriile de autovehicule, cu excepția autovehiculelor care asigură intervenția în situații de urgență, în intervalul 08.01.2024 ora 13.30 – 09.01.2024 ora 10.00 pe următoarele sectoare de drum:

 • DJ 157 Horia – Trifești –Giulești – Făurei
 • DJ 157J Podoleni – Negritești – Hoisești
 • DJ 159 Bahna – Izvoare.

Amănunte aici – click.

Întrucât aceste restricții afectează și elevii navetiști, Inspectoratul Școlar Județean Neamț informează unitățile de învățământ din zonele cu probleme și Ministerul Educației despre suspendarea cursurilor. Potrivit Instituției Prefectului Neamț, părinții vor fi informați pe grupurile de whatsapp.

„Copiii navetiști din zonele cu probleme, care urmează cursuri la unitățile de învățământ ce își vor desfășura activitatea normal, vor fi scutiți. Directorii unităților de învățământ vor fi informați. Anunțul va fi făcut pe grupurile elevilor-părinților-diriginților, pentru ca elevii navetiști din zonele precizate să nu se pornească la drum către unitățile de învățământ spre care fac naveta. Directorii unităților de învățământ vor anunța diriginții pentru a se motiva lipsa.”, a mai precizat prefectul de Neamț, Adrian Niță.

Unități de învățământ care își vor suspenda mâine, 9 ianuarie, cursurile:

 • Scoala Gimnazială Nr. 1, Comuna Făurei
 • Școala Gimnazială, comuna Bahna
 • Scoala Gimnazială, Comuna Dulcești
 • Școala Gimnazială, Comuna Trifești
 • Școala Gimnazială “Nicolae Apostol”, Comuna Ruginoasa
 • Școala Gimnazială I.I.Mironescu, Tazlău

Lista poate suferi modificări. Revenim cu actualizări.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Diogene spune

  Așa cum s-a procedat cu jud Iași unde s-au închis toate unitățile școlare pt mâine,așa ar trebui să facă și ISJ Neamț,că se circulă greu chiar și în orașul Pt Neamț.

 2. George spune

  Prea puține unități școlare închise.Ar trebui sa se meargă pe un principiu care să spună că dacă se închid cel puțin cinci unități școlare într-un județ,să se închidă toate școlile din județ..Dar asta depinde doar de ISJ Neamț acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate