Drumul forestier ce urmărește pârâul Bistra Mica și trece prin Poiana Stănilelor, închis circulației

0

Drumul forestier ce urmărește pârâul Bistra Mica și trece prin Poiana Stănilelor, frecventat de turiști pentru a ajunge pe Masivul Ceahlău, este închis circulației, fiind acoperit cu polei.

Așadar, dacă luați în calcul să planificați o drumeție pe munte în acest weekend, informați-vă cu privire la starea traseelor și prognoza meteo, echipați-vă corespunzător, iar în cazul în care nu sunteți pregătiți fizic și psihic pentru abordarea unui traseu în condiții de iarnă – poteci mai greu accesibile, risc de accidentare, timpul necesar și efortul depus crescute, comparativ cu parcurgerea aceluiași drum în condiții meteo foarte bune, vă recomandăm să vă bucurați de aerul curat și să admirați frumusețile naturii de la baza Masivului Ceahlău.

Știm că drumețiile pe timp de iarnă au un farmec aparte, însă aceste ieșiri trebuie planificate cu multă responsabilitate!

informează Jandarmeria Neamț.
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate