Drumul care merge pe Pietricica a fost asfaltat până la Mănăstire

4

Asfalt și canalizare pluvială până la Mănăstirea Pietricica. De acum pietrenii mai au un loc de unde pot admira o altă panoramă a orașului.

Acest drum nu a fost asfaltat niciodată și chiar dacă nu e modernizat până sus, la releu, el este foarte util. De acum toți pietrenii care evitau drumețiile pe Pietricica din cauza stării drumului, pot merge până la schit și de acolo mai e doar o porțiune mică până în vârf.

Municipalitatea a anunțat că s-au finalizat lucrările de asfaltare și realizare a canalizării pluviale pe strada Schitului din cartierul Pietricica. Potrivit primăriei Piatra-Neamț, lucrarea în valoare de peste 1 milion de lei fără TVA din bugetul local va fi recepționată în aproximativ două săptămâni. Reabilitarea a vizat porțiunea a doua a drumului, până la Mănăstirea Pietricica.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Florin spune

  Da…pentru schituri si manastiri ducem asfalt. Pt o plimbare pina pe varful muntelui nu…nici macar ceva balastru sa se acopere gropile alea mari. Si Cainii – Dulaii din zona ….nu e de gluma. Boschetareala la fel. Un drum luminat pina sus si ceva camere de luat vederi protejau si zona, oamenii care ar merge la o plimbare, si nu-i zic turism dar macar un loc sa-ti faci un selfie fain tot e pe Pietricica.

 2. Comanescu Gheorghe spune

  Până acum mă plimbam liniștit, iar de acum voi fi nevoit să fac slalom printre mașinile, celor care nu cunosc mersul pe jos.

 3. Ferenț Constanța spune

  Păi eu sunt născută și trăiesc în Piatra Neamț, cu toate acestea n-am avut habar de existența unui schit.
  Despre drum? Nu am mașină, dacă există trotuare, s-ar putea să merg de curiozitate, să văd lucruri de care nu am avut habar. N-ar strica un pic de interes și pentru zona Aleea Tineretului, Ștrandul municipal. Nu ar strica dacă cuiva i-ar păsa de starea podului de peste Bistrița. Ba chiar și-ar arunca ochii pe malurile Bistriței : cam multe gunoaie.

 4. Andras Varga spune

  Nu vreau să fiu cârcotaș dar pot merge până la releu în anumite condiții, obligatorii .
  Fie cu mașina, fie înarmat, fie cu tancul.
  Sunt peste 2589 de javre mari, bine hrănite, cu dinții ca de rechin până acolo.
  Se zice neoficial că onor primăria se ocupă de câinii comunitari.
  Oficial însă, nu va sfătuiesc .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate