„Drum lin, domnule profesor!” – Mesaj de condoleanțe din partea Colegiului Național Petru Rareș

8

Colegiul Național Petru Rareș anunță, cu profund regret, trecerea în neființă a profesorului Ioan Crăciun.

Dedicat carierei de dascăl, căreia i-a dăruit peste 40 de ani, slujitor al Limbii și literaturii române, domnul profesor va rămâne în amintirea colegilor și a elevilor ca o prezență elegantă, sobră, autoritară prin cultură, prin măiestria didactică precum și prin rolul important pe care l-a avut la conducerea Inspectoratului Școlar al județului Neamț.  

Un profesor este asemeni unei candele ce se consumă dăruind lumină elevilor, generație, după generație ! Azi CANDELA domnului profesor Crăciun ….s-a stins aici în ceea ce privește dăruirea de lumină pe pământ, dar cei care au primit lumină de la el, o sa-i aprindă mereu o candelă, rugându-se pentru sufletul lui la plecarea lui ,,de dincolo de stele”, ÎN ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR! Un om moare de două ori: odată când sufletul părăsește corpul și a doua oară, când nimeni nu mai vorbește despre el! Domnul profesor Crăciun ….rămâne nemuritor în sufletul multor serii de elevi, care l-au iubit și apreciat!

DRUM LIN, DOMNULE PROFESOR SPRE ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR!

Dumnezeu să-l odihnească!

Sincere condoleanțe familiei!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Cristina spune

  Mi-a fost profesor timp de patru ani! Un profesor foarte bun! Avea o memorie formidabila și o mare pasiune în a povesti! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 2. Besu Monica spune

  Dumnezeu sa il ierte! Un cadru didactic care prin prezenta, atitudine și modul de a desfășura actul didactic la clasa, impunea respect!

 3. Mihaela spune

  Dumnezeu sa il odihneasca in pace. A fost un profesor foarte pasionat de specialitatea sa. Un filolog, un visator in felul sau, intr-un liceu de stiinte exacte. Asa de atemporal ca, pe undeva, incepusem sa il credem nemuritor. Va aparea mereu in amintirile si povestile din liceu.

 4. Rosca spune

  DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

 5. Vasile Enea spune

  Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe familiei!

 6. Dorin spune

  Dumnezeu sa-l odihnesca. Mi-a fost profesor 4 ani. Povestile lui ne ocupau toată pauza de dupa ora, dar ne facea o mare plăcere sa-l ascultam. Mulți ani dupa absolvire ne mai întâlneam prin oraș și inca stia ce note luasem la teze. Pasionat de literatura rusa si clasicii francezi, ne-a facut si pe noi să-i descoperim.

 7. VIO spune

  MI-A FOST DIRIGINTE
  ;DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE

  1. Rosca spune

   DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate