DRDP Iași spune că podul de pe DN 15B Petru Vodă nu avea probleme. Se discută despre o posibilă cauză

0

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, în subordinea CNAIR, a emis un prim comunicat privitor la degradarea podului de pe DN 15B, spre Mănăstirea Petru Vodă:

În cursul acestei după amiezi, pe DN15B, în localitatea Petru Vodă s-a produs o degradare la podul de la km 7 + 280, partea dreaptă, placa carosabilă dintre două grinzi a cedat pe o lungime de circa 3m și o lățime de 0,8.

Consecutiv producerii degradării, zona a fost semnalizată, iar traficul a fost întrerupt, la fața locului fiind mobilizată echipa districtului Călugăreni.

Din primele evaluări, incidentul s-a produs datorită suprasolicitării, podul respectiv nefiind semnalat cu probleme de la ultima revizie efectuată de experți.

O echipă a DRDP Iași se va deplasa în scurt timp la locul incidentului în vederea luării celor mai grabnice măsuri pentru refacerea suprafeței și asigurarea traficului.

Recomandăm celor ce intenționează să tranziteze DN15B între Poiana Largului și Tg. Neamț, să folosească alternativa DN 15 până în Piatra Neamț și apoi DN 15C spre Tg. Neamț, alternativă viabilă pentru ambele sensuri de tranzit.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate