DRDP Iași, mesaj de condoleanțe la stingerea din viață a unuia dintre cei mai apreciați specialiști ai breslei drumarilor nemțeni

0

Colectivul DRDP Iași anunță stingerea din viață a ing. Emilian Darie (73 de ani), unul dintre cei mai apreciați specialiști ai breslei drumarilor nemțeni. Absolvent al Institutului Politehnic din Iași – Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri, Emilian Darie putem spune că avea drumăria în sânge. Cu tatăl său fost picher la drumuri naționale, Emilian Darie s-a alăturat colectivului DRDP Iași imediat după absolvirea facultății, ca inginer în cadrul Secției Drumuri Naționale Piatra Neamț, unitate unde a activat neîntrerupt timp de 42 de ani, până la vârsta pensionării.
De activitatea sa se leagă importante lucrări de infrastructură rutieră din județul Neamț, inclusiv lucrările de consolidare a terenului traversat de DN 15, de-a lungul Lacului Bicaz, inedite pentru acele vremuri.
Astăzi, apropiații și-l amintesc ca pe un om cu sufletul deschis, prezent chiar și după vârsta pensionării printre foștii colegi cu un sfat, o încurajare sau o informație utilă.
Drum lin spre ceruri și Dumnezeu să-l aibă în paza Sa!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate