Dragă stat român, m-ai întrebat dacă vreau să fiu special?

0

Numele meu este Iosub Robert și sunt jurnalist. Cu multă revoltă am aflat că fără să mă întrebe nimeni nimic, parlamentul a decis că eu trebuie să fiu un om special care va plăti mai puține impozite față de restul românilor, dar eu nu vreau să fiu special.

Cu ce sunt eu un om mai special decât este un miner, un inginer sau o femeie de serviciu? Toți muncim în felul și la nivelul nostru, toți trebuie să fim la fel de mult respectați de stat și toți trebuie să avem aceleași drepturi și obligații față de stat.

Consider ca fiind o mare jignire această facilitate fiscală care mi se acordă mie ca jurnalist, dar nu și restului românilor.

Voi face tot ce îmi stă în putință din punct de vedere legal ca să nu îmi apară pe cartea de muncă nicio încadrare care ar putea să mă facă să beneficiez de reducerea impozitului pe venit pentru că sunt jurnalist, în timp ce restul oamenilor care au alte meserii să plătească acest impozit.

Domnilor parlamentari, se cheamă discriminare ceea ce faceți și nu pot fi de acord cu discriminarea, chiar dacă mă avantajează!

Iosub Robert

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate