Dr. Stan Ioana Cristina – despre ultimele hotărâri cu privire la măsurile de protecţie comunitară impuse în judeţul Neamţ

0

Dr. Stan Ioana Cristina – medic de famile, în contextul pandemiei de COVID-19, aduce la cunoştinţă ultimele hotărâri cu privire la măsurile de protecţie comunitară impuse în judeţul Neamţ prin intermediul Prefecturii Neamţ:

ÎNCEPÂND DE IERI, 05 AUGUST 2020 ORA 06:00, S-A INSTITUIT OBLIGATIVITATEA PURTĂRII MĂŞTII DE PROTECŢIE, PE RAZA JUDEŢULUI NEAMŢ, DE CĂTRE TOATE PERSOANELE CU VÂRSTA DE PESTE 5 ANI PREZENTE ÎN SPAŢIILE AGLOMERATE ÎN AER LIBER, RESPECTIV OFICIEREA ORICĂRUI EVENIMENT, PIEŢE, TÂRGURI, LĂCAŞE DE CULT TURISTICE ŞI ECUMENICE CÂT ŞI ÎN MUZEE SAU ALTE OBIECTIVE TURISTICE !

Se exceptează de la măsura mai sus menţionată persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante cum sunt temperaturile ridicate sau umiditate crescută. În acelaşi timp aş vrea să vă rog ca la prezentarea dumneavoastră în incinta cabinetului de medicină de familie, în continuare, să purtaţi masca de protecţie pentru o mai mare siguranţă a desfăşurării actului medical.

Dr. Stan Ioana Cristina vă stă la dispoziţie pentru orice altă informaţie pe temă medicală atât la cabinet, cât şi la numărul de telefon 0783.18.30.88.

În speranţa că noile reguli vor fi atât în folosul dumneavoastră cât şi a celor din jurul dumneavoastră, nu îmi rămâne decât să vă doresc multă sănătate şi să mă rog ca Dumnezeu să ne apere de pericole! Cu grijă, drag şi preţuire Dr. Stan Ioana Cristina!

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate