Dr. Iosif Koszeghi a aderat la PNL

7

În cadrul unei conferințe de presă organizate joi, 31 martie, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc, a anunțat aderarea la PNL a președintelui Colegiului Medicilor Neamț, Dr. Iosif Koszeghi.

Dr. Iosif Koszeghi, în calitate de președinte al Colegiului Medicilor, a decis să se alăture echipei liberale,  s-a înscris în organizația PNL Piatra-Neamț și în organizația PNL Neamț pentru că împreună cu mine și cu domnul primar Dragoș Chitic vrem să transmitem câteva mesaje care sunt axate pe următoarele idei pe care PNL le va promova în cadrul politicilor sale. Ne vom dori să urmărim susținerea prevenției, în al doilea rând susținerea unui act medical de calitate și, nu în ultimul rând, susținerea reevaluării modului în care este tratată casta medicală.”, a declarat Mugur Cozmanciuc.

Primarul Dragoș Chitic a salutat intrarea dr. Iosif Koszeghi în echipa liberală, declarând: „Mă bucur că domnul doctor s-a alăturat acestei echipe, în primul rând pentru că experiența domniei sale va contribui la o bună punere în practică a programului pe care PNL îl are în domeniul sănătății în Piatra-Neamț și în Neamț. Sunt convins că alături de această echipă, subsemnatul – primar al municipiului Piatra-Neamț, Mugur Cozmanciuc – președinte al Consiliului Județean Neamț și domnul dr. Iosif Koszeghi, vom aduce sănătatea acolo unde îi este locul și vom reuși să asigurăm pentru cadrele medicale condițiile necesare pentru desfășurarea activității. Programul Piatra-Neamț 2020, la capitolul sănătate, își propune lucruri absolut necesare și vor face parte integrantă din programul Neamț 2020. Sprijinim specialiștii din medicină să profeseze la Piatra-Neamț, acordăm când sunt solicitări locuințe de serviciu.

Primarul de Piatra-Neamț a mai declarat că  municipalitatea intenționează să acceseze fonduri pentru a construi locuințe pentru specialiști și că intenționează să deschidă un al șaselea centru de permanență. De asemenea, primăria Piatra-Neamț se va implica și în îmbunătățirea serviciilor medicale din cadrul Spitalului Județean Neamț.

koszeghiDr. Iosif Koszeghi urmează să fie numit în comisia de specialitate a PNL și va figura pe listele de candidați la alegerile locale din Piatra-Neamț și, foarte posibil, pe listele de candidați pentru Consiliul Județean Neamț.

„Am încercat să mă străduiesc de-a lungul funcției pe care o am, aceea de președinte al Colegiului Medicilor, la al patrulea mandat, să mă gândesc la câteva metode de a încerca să ridic calitatea actului medical. S-a încercat prin Colegiu să se îmbunătățească condiția medicului, așa cum era ea văzută în perioada interbelică. Medicul era văzut ca un intelectual de elită, un om cu o importanță socială deosebită, lucru care, pe măsură ce au trecut anii s-a deteriorat. (…) Profesia noastră în esență, și mai ales în segmentul primar, adică medicii de familie, este o profesie liberală. Normal că înclinația mea spre PNL este de înțeles. Am aderat la acest partid pentru că vreau să se schimbe ceva în ceea ce privește condiția medicului și a personalului sanitar.”, a punctat dr. Koszeghi.

M. I.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. CoCo Steel Coco spune

  Cred că trebuie să vă pregătiți de procese !

 2. Partener Touring spune

  Domnule doctorparerea mea e ca locul dv e la spital si nu va murdariti halatul imaculat pt a regreta mai tîrziu

 3. Koki Cristobald spune

  Dle.doctor felicitari si fa partidul sanatos,scoate prin operatie(metaforic)tot ce e putred !

 4. Coca Chiorbeja spune

  Sa ne traiesti d-le doctor Koszeghi!

 5. doi spune

  mai gresesc si ,,somitatile” vorba latinului – errare humanum est – succesuri

 6. Radu spune

  Pai nu stiam deja ca cei de la PNL sondau sa vada daca-l pun candidat la primarie? Era de atunci in PNL. Ciorba reincalzita… Si parca domnul Chitic il preamarea pe Lazar in scrisorica lui catre pietreni, scrisoriCA CAre nu trebuie sub nicio forma sa fie confundata cu o actiune electorala, nu de alta dar s-ar incalca legea care nu permite inceperea campaniei mai devreme de termenul legal. Iar Chitic e chitit pe legalitate, nu? Parol!
  Sau o fi Koszeghi raspunsul la Salavastrul lui Harbuz? Devine funny 🙂
  PSD – medicul Salavastru, PNL – doctorul Koszeghi, MP – medicul Atanasoaie. Avea si unul Adolf pe dr. Mengele dar parca era din alt film 🙂

 7. Ion Românu' spune

  „Am încercat să mă străduiesc…”??!! Mă bagi în ceață, doctore!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate