Dr. Alexandru Juncu, manager interimar la spitalul județean

2

Conform unei dispoziții a președintelui Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, doctorul Alexandru Juncu a fost numit în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț. Decizia vine ca urmare a demiterii doctorului Ioan Lazăr din funcția de manager.

„În data de 3 martie 2016, Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a adoptat Hotărârea nr. 6, prin care propune încetarea Contractului de management nr. 10503/20022 din 28 august 2013, în baza prevederilor art. 23, coroborate cu cele ale art. 22, lit. «k» din contractul de management. Am ținut cont de respectiva hotărâre a Consiliului de Administrație și am apreciat ca fiind necesară încetarea contractului de management, încheiat între Consiliul Județean Neamț și domnul Ioan Lazăr, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, emițând o notificare în acest sens, care a fost transmisă către cel vizat de respectivul document“, a declarat Emilia Arcan, președintele Consiliului Județean Neamț.

juncu

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Radu Nastasa spune

    Felicitari domnule doctor!

  2. Magda Ciocan Cărămidă spune

    Felicitari

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate