Doua persoane rănite în Săbăoani din cauza consumului de alcool

0

În ziua de 30 septembrie, în jurul orei 12.40, pe str. Orizontului, din comuna Săbăoani, judeţul Neamţ s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane si rănirea usoară a alteia.
În urma primelor cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce V. Valerica, de 39 de ani, din comuna Săbăoani, judeţul Neamţ, conducea un autoturism pe str. Orizontului, din localitatea Săbăoani, pe un sector de drum în aliniament, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă prin stânga direcţiei de deplasare si s-a răsturnat în sanţ. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, care a suferit un traumatism cranian si o fractură cu minimă deplasare stiloidă cubitală dreapta si rănirea usoară a pasagerului de pe bancheta dreapta faţă V. Eugen, de 43 de ani, din comuna Săbăoani, care a suferit politraumatisme. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentraţie de 1,01 mg/l alcool pur.
Cercetările sunt continuate de Poliţia municipiului Roman.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate