Doua persoane ranite grav intr-un accident in Zanesti

1

În ziua de 30 septembrie a.c., în jurul orei 16.05, pe DN 15, în localitatea Zănesti, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a două persoane.
Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce R. Arsenie, de 26 de ani, din Roznov, conducea un autoturism, pe DN 15, pe directia Bacău – Piatra Neamt a executat, în localitatea Zănesti, manevra de întoarcere către stânga, a pătruns pe partea carosabilă, aproximativ 1 metru, moment în care din aceeasi directie de mers se deplasa un autoturism, condus de către U. Razvan, de 42 de ani, din Bacău. Acesta, pentru a evita coliziunea, a efectuat viraj stânga si din cauza vitezei neadaptate, a părăsit partea carosabilă prin stânga sensului său de mers si a accidentat grav pe R. Nicolae, de 70 de ani, din comuna Zănesti si A. Constantin, de 50 de ani, din comuna Zănesti, care se aflau pe o bancă din fata unui imobil.
R. Nicolae a fost diagnosticat cu fracturi deschise membre inferioare si soc hemoragic, iar A. Constantin cu politraumatism prin accident rutier, comă grad IV, fractură cominutivă maxilar stâng, hemopneumotorax stâng, contuzie pulmonară, fracturi costale cu deplasare aripa iliacă stânga si ruptură splenică.
Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Lucian spune

    Scurt ‘update’ de dragul celor implicati si a unor stiri mai realiste si detaliate: Din pacate cele 2 victime au decedat la scurt timp…Barbatul de 50 ani in salvare spre piatra…nu a mai rezistat si Rotaru Neculae de 70 ani a decedat la 2 ore dupa accident, asa ca nu e vorba de raniti din pacate sunt cat se poate de…decedati si asta aproape imediat.(Mai documentati-va mai ales cand lansati stirile dupa o zi-doua…)
    Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate