Două percheziții ieri, în Piatra-Neamț (FOTO)

0

Peste 1.500 de pachete de țigarete au fost descoperite în urma a 2 percheziții domiciliare desfășurate ieri, 23 mai, de polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț

La data de 23 mai a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, au efectuat 2 percheziţii pe raza municipiului Piatra Neamţ, într-un dosar penal de contrabandă cu produse supuse accizării.

În urma descinderilor efectuate în două imobile din Piatra Neamț, deținute de o femeie și un bărbat, ambii în vârstă de 48 de ani, polițiștii au descoperit 1.572 de pachete de țigarete fără timbru.

Produsele descoperite, susceptibile a fi provenite din contrabandă, au fost ridicate de polițiști, în vederea indisponibilizării.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor implicați.

În activități au fost angrenați criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate