Două incendii în Neamț: Au ars o casă și 3 hectare de vegetație uscată

0

Prin apel la 112, la ora 12:57, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă în localitatea Ungheni din comuna Răucești.

Incendiul se manifesta generalizat la acoperiș și în două încăperi cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la anexele gospodărești.
Pompierii târgnemțeni s-au deplasat la locul solicitării cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.
Din interiorul locuinței, pompierii au evacuat o butelie ce prezenta risc de explozie.
Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 mp, bunurile materiale din interiorul celor două încăperi (obiecte de mobilier, articole textile, documente etc) și acoperișul unui adăpost pentru păsări pe o suprafață de aproximativ 20 mp.
Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric (aparat electric pentru încălzire lăsat sub tensiune).
Nu au fost victime.

a transmis Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț.

În același timp a mai fost preluat un apel la 112 prin care se solicita intervenția pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată produs în comuna Răucești. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 3 ha, au intervenit pompierii voluntari din cadrul SVSU Răucești.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate