Două femei, mamă și fiică, lovite pe trecerea pentru pietoni

14

Accidentul a avut loc pe trecerea pentru pietoni de pe B-dul Decebal, în zona Bisericii Precista Noua, în Piatra-Neamț. Șoferița nu a văzut pietonii din cauza mașinilor parcate . O femeie 60 ani și fata ei au fost lovite pe trecerea de pietoni. Femeia mai în vârstă era lovită mai grav.
Vom reveni cu detalii


 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
14 Comentarii
 1. Mimi Fluerasu spune

  Daca Politia Locala intervine se cere desfiintarea ei!

 2. Anamaria Irimiea spune

  Sa sperăm că se vor lua masurile necesare și vor fi pedepsiți cei ce greșesc. ..suferința celor accidentați și a celor din jurul lor e foarte mare …Și numai cine trece prin momente ca aceastea o poate ști. ….

 3. Alicia Aly spune

  Exact. DOAMNE FERESTE. NU AVEA VITEZA SARACA. NU MAI FITI LUPI MORALIȘTI CA NU SE STIE O CLIPĂ DE NEATENȚIE. NU O CUNOSC PE SOFERITA, DAR FEREASCA DUMNEZEU

 4. Diana Ele Spiridon spune

  Tot timpul victimele sunt vinovate ce scuză este asta ca nu a vazut?nu vezi nu conduci frate….omorî omul si dupa aia zici ca nu ai vazut sa plătească femeia e in stare mai gravă fiind si mai in vârstă

 5. Daniela Leahu spune

  Exista siSPR nu numai pol.locala.ei ce fac???se plimba in oras degeaba???nu vad aceste nereguli??

 6. Marika Rancu spune

  Ce face politia locala nu se vede cum se parcheaza e prea multa nepasare in oras

 7. Elena Didila spune

  De multe ori Lățimea străzii fara scuar pt pietoni este înșelătoare . Mai ales cand mașinile sunt parcate langa trecere , pietonii uneori țâșnesc din dosul mașinilor fara sa ii vezi .

 8. Ciurea Ciprian Florentin spune

  Si la Laguna este aceeasi problema ca si aici::copaci care mascheaza indicatoarele,masini parcate pana lânga ,sau chiar pe trecere,plus un gram de inconstienta si din partea pietonilor care se cred uneori protejati de marcajul rutier.Nici conducatorii auto nu-s mai prejos,de multe ori ignorand pietonii aflati in traversare.

 9. Sara Stroici spune

  Doamne ferește. ….:(

 10. Daniela Leahu spune

  O TRECERE DE PIETONI CA MARI PROBLEME.AUTO PARCATE UNEORI CHIAR SI PE MARCAJ,CONDUCATORI AUTO CARE CIRCULA CU ,,VITEZA LUMINII,,DAR SI PIETONI CARE SFIDEAZA PUR SI SIMPLU TRAFICUL.PUN PICIORUL SI TREC,NU II INTERESEAZA CA PARTICIPANTII LA TRAFIC NU DAU SEMNE CA LE AR ACORDA PERMISIUNEA DE A TRAVERSA.SA FIE NEVOIE OARE DE UN SEMAFOR??

  1. Cristina Botez spune

   Ar fi bine un semafor…acolo sau chiar la trecerea de la Agricola… se merge de multe ori cu viteza foarte mare….

  2. Shumacher12 spune

   Soferi afoni avem destui…dar in Piatra, pietonii NU se asigura nici O data…verificabil oricand si oriunde. Numai zombie sunt pe trecerile de pietoni- toti sunt bat-man-i si privesc doar inainte…pana ii buseste careva!!! Ghinion!!!!!

 11. Bojica Raluca spune

  Am trecut cu 10 min înainte.Era soare puternic dinspre Bicaz.Dar cine i șofer trebuie sa meargă prudent .Sanatate !

 12. Mariana Amihaesei spune

  SEMAFORIZATE TOATE TRECERILE DE PIETONI!!
  Altfel…asa vor exista victime pe trecerea de pietoni permanent!
  Deoarece soferii nu au nici cea mai mica intentie de a incetini ( 60 de m inainte de trecere?) Este normal ca pieton sa te panichezi si sa dai inainte si inapoi cand vrei sa treci in ideea ca masina jncetineste si totusi se apropie amenintator si franeaza brusc la linia de demarcatie !! Semafoare!! Singura solutie viabila si sanatoasa pentru micsorarea numarului acestor drame!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate