Două anexe gospodărești cuprinse de flăcări (NEAMȚ/FOTO)

0

În data de 29.10.2022, la ora 16:55, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă în localitatea Răucești.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Târgu Neamț (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Răucești.
La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la două anexe gospodărești cu posibilitatea propagării la locuință aflată în imediata apropiere.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars două construcții din lemn (una compartimentată pentru depozitarea plantelor furajere, porumbului și a lemelor de foc și o magazie) pe o suprafață de 50 mp, 300 kg plante furajere și diverse bunuri depozitate în interiorul acestora.
Proprietara locuinței, o femeie de 67 de ani, a suferit atac de panică. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la CPU Târgu Neamț.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise
, a transmis Lt. Irina Popa – ISU Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate