Dosare penale pentru soferi

0

În ziua de 26 noiembrie, în jurul orei 12.30, politistii Postului de Politie Săbăoani, care desfăsurau activitatea de patrulare pe raza de competentă, au depistat pe str. Libertătii, din comună, pe M. Vasilică, de 35 de ani, din municipiul Roman , judetul Neamt, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentratie de 0,61 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. In cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 27 noiembrie, în jurul orei 18.00, politistii Postului de Politie Crăcăoani l-au depistat, pe drumul comunal Crăcăoani, pe D. Constantin, de 25 de ani, din comuna Crăcăoani, judetul Neamt, care conducea un autoturism, având permisul de conducere suspendat în perioada 01-30 noiembrie 2001. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În seara de 27 noiembrie, în jurul orei 20.50, un echipaj de politie din cadrul Serviciului Rutier Neamt l-a depistat, pe drumul comunal din localitatea Săvinesti, pe M. Gheorghe, de 43 de ani, din comuna Săvinesti, judetul Neamt, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentratie de 1,36 mg/l alcool pur. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În noaptea de 27/28 noiembrie, în jurul orei 00.30, politistii Postului de Politie Săbăoani l-au depistat, pe str. Orizontului, din localitate, pe T. Remus, de 35 de ani, din comuna Botesti, judetul Neamt, care conducea un autoturism, având în aerul expirat o concentratie de 0,49 mg/l alcool pur. Tânărul Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal.

IPJ Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate