Dosare penale pentru doua persoane

0

Ofiţerii de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier Roman au finalizat două dosare penale si au propus trimiterea în judecată a următoarelor persoane: C. Emilian, de 34 de ani, din comuna Băcesti, judeţul Vaslui, care a fost cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
În fapt, în data de 8 august 2010, în jurul orei 07.55, poliţistii rutieri, care acţionau pentru combaterea consumului de alcool la volan, au oprit, pe DN 15 D, în localitatea Horia, judeţul Neamţ, autoturismul condus de C. Emilian. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur. După prelucrarea în laborator a probelor de sânge, a rezultat faptul că alcoolemia soferului era de 1,15 gr. ‰, respectiv 1,00 gr. ‰.
C. Marian, de 34 de ani, din comuna Ruginoasa, care a fost cercetat sub aspetcul comiterii infracţiunii de punere în circulaţie a unui autoturism neînmatriculat si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. În fapt, în data de 27 martie 2010, în jurul orei 19.40, un echipaj al Poliţiei Rutiere a oprit pe DN 15 D, în localitatea Ruginoasa, autoturismul condus de C.
Marian, întrucât masina prezenta defecţiuni tehnice la sistemul de iluminare. În urma verificărilor efectuate, poliţistii au stabilit că autoturismul era radiat din circulaţie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul testării fiind pozitiv si indicând o valoare de 0,43 mg./l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere valoarea rezultată în urma testării, s-a impus conducerea la Spitalul Roman, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. Analizele de laborator au indicat că soferul avea o alcoolemie de 0,75 gr. ‰, respectiv 0,60 gr. ‰. Având în vedere aceste aspecte pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, ofiţerii de cercetare penală au propus scoaterea de sub urmărire penală.

Dosare penale pentru doua persoane

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate